Automechanika 2018

25.07.2018

Fuarın Dikkat Çekici Etkinlikleri olarak Elring Eğitim Kamyonu ve Çevrimiçi servisler

Dettingen/Erms, 16 Temmuz 2018 +++ Elring, bu yıl 11 ile 15 Eylül 2018 tarihleri arasında Frankfurt am Main şehrinde düzenlenecek olan Automechanika fuarı (Salon 4, Stand E11) çerçevesinde "Leading Technology – Leading Service" sloganı altında çeşitli servis ve orijinal parça (OE) alanları için etkinlikler sunacaktır.

Servis konseptinin yeni bileşeni Elring Eğitim Kamyonu. Bu kamyon Elring eğiticilerine öncelikle bir eğitim aracı olarak hizmet veriyor. Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Dirk Willers "Bununla müşterilerimize veya fuarlara ve tüm Avrupa'ya doğrudan ulaşıyoruz. Araca ayrılmaz biçimde entegre edilmiş olan bir teşhir motoru sayesinde etkinliklerde çeşitli eğitimleri gerçekleştirebiliyoruz. Müşterilerimize yakın olmak istiyoruz - mümkün olduğunca sık", şeklinde konuştu.

Elring ile müşterileri arasında çevrim içi iletişim giderek güçlenmekte. Bu anlamda, Elring Akademisi sürekli olarak geliştirilmekte ve bir Elring eğitmeniyle sanal sınıfta canlı eğitim verilmesini sağlayan web seminerleri başlatılıyor. Yerinde verilen eğitimlerin yanı sıra "Eğiticiyi Eğit" etkinlikleri de uluslararası çapta genişledi. Şimdi yeni bir servis saldırısına başladık. Facebook, YouTube ve Twitter üzerinden iletişim başarıyla uygulamaya alınırken, özellikle Asya'da yoğun olarak kullanılan WeChat üzerinden yaptığımız faaliyetler de yoğunluk kazanıyor.
Willers açıklamasında "WeChat, Çin'deki müşterilerimize açılan kapıdır. Bu pazarda gelecek yıllar için yüksek büyüme hedefleri belirledik; bu yüzden burada çok şey olacak." dedi.
Elring'in önceki yıllarda katıldığı fuarlarda gerçekleştirmiş olduğu fotoğraf etkinliği zaten bilinmektedir ve bu yılki Automechanika Frankfurt fuarı çerçevesinde de yeniden düzenlenecektir.

Teşhir Arabası Orijinal Parça (OE) Yetkinliğini Sergiliyor
Fuar standımızdaki bir teşhir arabası Elring Şirketler Grubu'nun bir üyesi olan ElringKlinger'in orijinal parça (OE) yetkinliğini sergiliyor. Yakıt pili kümeleri ve akü sistemlerine ek olarak, klasik ürün yelpazesi modern içten yanmalı motorlar konusunda sahip olunan büyük yetkinliği sergiliyor. Bunlara ilave olarak, yakıt gazı, soğutma sıvısı ve yağ için motorunun güvenilir contalamasını sağlayan silindir başlığı contası ve özel contaların yanı sıra ısı ve ses yalıtımını sağlayan koruyucu sistemleri ve transmisyon kontrol sistemleri gibi birçok ekipmanı da saymak mümkün.

Automechanika 2018 fuarında Elring, Salon 4, Stand E11'de bulabilirsiniz

Basın için ilgili kişi