Automechanika 2016

08.09.2016

Elring yeni eğitim konseptleri ve yenilikçi ürün dünyaları tanıtıyor

"Ready for your future" –  Elring, 13 - 17 Eylül 2016 tarihleri arasında Frankfurt/Main'da düzenlenen Automechanika Fuarı'na bu sloganla katılıyor. Fuar ziyaretçileri sanal olarak Elring'in ürün dünyasını keşfedebilir veya genişletilmiş servis konsepti hakkında bilgi alabilir. Bunun yanı sıra ilk donanım alanında öne çıkan yeni ürünler ve geniş conta yelpazesinin bir kısmı tanıtılacak.

Elring, 4.0 salonunda, yeni stant yeri E11'de ilgili ziyaretçilere 3D gözlükle yenilikçi ürün dünyasını sanal olarak keşfetme imkanı sunacak. ElringKlinger AG'de yedek parçalar alanı yöneticisi Dirk Willer "Çeşitli motor modelleri tanıtacağız ve Elring'in bunlar için hangi çözümleri sunduğunu göstereceğiz" dedi. Elring, "Ready for your future" sloganına sadık kalarak gelecek için konumunu garanti altına aldı, bu bağlamda çeşitli üreticilerin güncel motorlarını ön plana çıkardı ve bugünden yarının talepleri için çözümler hazırladı.

Teknolojik açıdan ileriye bakmanın yanı sıra yüksek performanslı Elring servis konsepti de şirketin fuar katılımının odak noktasında yer alıyor. Elring, ortaklarının ticari başarılarını geniş bir yedek parça yelpazesinin yanı sıra ihtiyaca uygun uzman bilgiler ve uygulama odaklı eğitimlerle de destekliyor. Bu bağlamda gelecekte de temel odak noktası E-Learning olacak. Fuar standında da incelemeye sunulan ve içerikleri sürekli olarak genişletilen, bilinen Elring Akademisi'nin yanı sıra bir Virtual Classroom da tanıtılacak. Willers "Sanal sınıfımız ile dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize doğrudan yerinde seminerlere katılmadan ek eğitim alabilmeleri için ilave bir fırsat sunuyoruz. Teknik Web seminerlerimiz canlı olarak uygulanır ve böylece konferans bağlantısı ve Text-Chat üzerinden doğrudan diyalog kurmak mümkündür" dedi.

Automechanika ile eşzamanlı Web sitesi relansmanı

Otomobil endüstrisinin uluslararası lider fuarının başlamasıyla birlikte eşzamanlı olarak Elring Web sitesi de yeni, uyumlu bir tasarım ve genişletilmiş içeriklerle sunulacak. İş alanı yöneticisi "Diğer bir yenilik, atölye ve ticaret alanından kullanıcılarımıza hedefli bir şekilde hitap edilmesidir. Kullanıcılarımıza daha başlangıç sayfasında kendileri için önemli olan alana geçiş yapma imkanı sunuyoruz" diyerek açıklamada bulundu. Ticari ortaklara depolama sistemleri veya veri föylerine yönelik bilgileri hızlı bir şekilde bulma imkanı sunulurken atölye uzmanları için de içerikleri, yani ürün yenilikleri, parça şemaları ve çok daha fazlasını kolayca ve doğrudan bulmak mümkündür.  Elbette güncel sayfanın tüm içerikleri, yeni Web tasarımında da mevcut – fuara çevrimiçi katılacak olan montaj videoları da buna dahil.

OE yetkinliği ve Aftermarket yenilikleri

"Elring - das Original" markasının başarısı, ElringKlinger AG'nin yenilik gücüne ve ilk donanım yetkinliğine dayanır. Bu nedenle fuar katılımı çerçevesinde yine conta alanından OE ürünleri veya valf başlıkları ve yağ karterleri gibi hafif plastik parçalar ve modüller sergilenecek. Fuar ziyaretçileri, fuarda sergilenen bir Volvo kamyon motorunda ilgili ürünlerin nerelere takılı olduğunu görebilecek. Willers "Yedek parça alanında da yenilikler sergileyeceğiz. Örneğin sızdırmazlık macunlarımızı sıcaklığa karşı dayanıklılık bakımından iyileştirdik. Bu macunlar artık 180 °C yerine geçici olarak 300 °C'nin üstünde sıcaklıklara karşı dayanıklı. Uygun sızdırmazlık macunu danışmanımız çevrimiçi olarak ihtiyacınız için en uygun sızdırmazlık macununun hangisi olduğunu gösteriyor" şeklinde taahhütte bulundu. Fuarda elbette geniş Elring conta yelpazesinden de bir takım ürünler yer alacak.

Yeni Elring Web sitesi Automechanika 2016 ile eşzamanlı hayata geçirilecek. Yeni, kullanışlı bir tasarım ve geliştirilmiş içeriklerle sunulacak.