Elring yeni binek ve ticari araç kataloglarını sunar

03.08.2018

Geleneksel marka "Elring – Das Original" (Elring - Orijinal) uzun yıllardır en yüksek seviyede kalite, güvenlik, servis, hızlı teslimat ve güvenilirliği temsil etmektedir. Elring profesyonel motor onarımı konusundaki servis ortağıdır ve conta setleri, contalar, servis parçaları ve sızdırmazlık macunları için pazara dönük, kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Elring, geleneksel olarak bayi ve atölye müşterilerine de örneğin binek ve ticari araç ana kataloğu gibi çok çeşitli ihtiyaca yönelik, kolay anlaşılır bilgi materyalleri sunmaktadır. Yeni baskı da yine Elring'in yedek parça yelpazesinin tamamına iyi bir genel bakış sunuyor. Okuyucular her zaman olduğu gibi anlaşılır şekilde araç markalarına göre düzenlenmiş olması sayesinde hızlı bir şekilde aradığını buluyor.

Teknik Pazarlama Müdürü Mario Rauch, "Yeni kataloğumuzda 8.000 üzerinde farklı yedek parça listeliyoruz. Sunduğumuz ürünler güncel pazar koşullarına göre uyarlanmıştır ve motorlu taşıt profesyonellerine başta conta alanında olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız" şeklinde açıklama yapıyor.

İlgi duyan müşteriler, kendilerine ait ana katalog kopyalarını hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilir. Elring web sayfasındaki (www.elring.de) servis bölümünde bununa yönelik bir sipariş formu var; tıkayıp seçmeniz ve doldurmanız yeterlidir. Katalog birkaç gün sonra posta ile gelir. Elbette kataloglar doğrudan PDF dosyası olarak da oluşturulabilir ve indirilebilir.

Elring portföyünü daha da genişletti ve böylece yeni katalog farklı yeni araç üreticileri de içeriyor. Rauch, "Binek araç alanında örneğin Changan, Chery, Volkswagen FAW, Volkswagen SVW ve Audi FAW eklendi. Ticari araçlarda ise artık Hino, Mitsubishi, Daedong ve New Holland markalarını da bulunduruyoruz" diyor.

Sunulan ürünlerin yanında bir de yeni farklı parça şemaları var. Katalogda ayrıca DAF MAX13, Iveco Cursor 9, Iveco Cursor 11, MAN D2676LF, MAN D3876 LF, OM934, OM936, Tector 4,5, Tector 5.9, Tector 6.7 de bulunuyor.

Elring hakkında

"Elring - Das Original" markasının başarısı, ElringKlinger AG'nin yenilik gücüne ve ilk donanım yetkinliğine dayanır. ElringKlinger AG silindir başlıklı ve özel contalar, plastik gövde modülleri ve motor için ekranlama parçaları, şanzımanlar, egzoz gazı sistemleri ve alt taban için dünya genelinde tanınan ve tercih edilen bir geliştirme ortağı ve seri tedarikçisidir. Ayrıca lityum iyon aküler ve yakıt hücreleri için bileşenlerin yanı sıra egzoz gazı temizleme sistemleri ve yüksek performanslı plastik PTFE'den imal edilmiş ürünler, ElringKlinger Grubu'nun ürün yelpazesini tamamlar. Tüm dünyada 45 yerde 9.900 üzerinde personel, şirketin teknoloji alanındaki liderliğini garanti eder

Yedek parça markası Elring her şeyi bir arada sunar: İlk donanım kalitesi, fonksiyon güvenliği ve yüksek performanslı, kapsamlı bir servis.

Bunların arasında örneğin satış ve teknik eğitimler, servis bilgileri, kamyonlar ve transporter araçlar için parça şemaları, motor contalaması konusunda tüm konuları içeren aylık bültenler, yenilikçi montaj videoları ve daha fazlası yer almaktadır. Dünyanın dört bir yanındaki ticari ortaklar, atölyeler ve onların müşterileri, orijinal Elring ürünleri ile iyi deneyimlere sahiptir. Bunların arasında silindir başlığı contaları ve ikincil contaların yanı sıra radyal mil keçeleri, valf şaftı contaları, sızdırmazlık macunları, silindir başlığı cıvataları ve komple conta setleri yer almaktadır.

Basın için ilgili kişi
Peter Renz