Elring yeni ticari araç kataloğunu sunuyor

Elring, bayi ve atölye müşterileri için ihtiyaçlara uygun hazırlanmış ve kolay anlaşılır çok çeşitli bilgilendirici materyaller sunmayı bir gelenek haline getirmiştir – ticari araçlara yönelik ana katalog da bunlardan biridir. Kataloğun araç markalarına göre düzenlenmiş anlaşılır tasarımı sayesinde okuyucular aradıkları bilgilere her zaman olduğu gibi hızlı bir şekilde ulaşabilmektedir.

Ürün Müdürü Bernd Schuh katalog ile ilgili sözleri şöyle: "Yeni kataloğumuzda 8.000 üzerinde farklı yedek parça listeliyoruz. Sunduğumuz ürünler güncel pazar koşullarına göre uyarlanmıştır, biz motorlu taşıt sektöründe çalışan profesyonellere başta contalar olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz".

İlgi duyan müşteriler, kendileri için hazırlanmış ana katalog kopyalarını hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilir. Elring web sayfasındaki (www.elring.de) servis bölümünde katalog için bir sipariş formu bulunuyor – sipariş için formu tıkayıp seçmeniz ve doldurmanız yeterlidir. Katalog birkaç gün sonra posta ile gelir. Elbette kataloglar doğrudan PDF dosyası olarak da oluşturulabilir ve indirilebilir.

Elring ürün portföyünü daha da genişletti, yeni katalogta farklı yeni araç üreticileri de yer alıyor. Sunulan ürünler ile birlikte çeşitli yeni parça şemalarımız da sunuluyor. Katalogta diğerlerinin yanı sıra DAF MAX13, Iveco Cursor 9 , Iveco Cursor 11, MAN D2676LF, MAN D3876 LF, Mercedes-Benz OM934, Mercedes-Benz OM936, Iveco Tector 4,5, Iveco Tector 5.9, Iveco Tector 6.7 ürünleri de yer alıyor.