ElringKlinger, Langer'i 2019 yılının tedarikçisi ilan etti

ElringKlinger AG, Langer GmbH & Co. KG'yi bileşenler alanında 2019 yılının tedarikçisi seçti. Böylece geçen yılın da birincisi olan Langer, unvanını ikinci defa korumayı başardı. Ödül töreni, Langer şirketinin Illmensee'de bulunan merkezinde gerçekleştirildi.

Langer, 2012'den beri ElringKlinger'e plastik enjeksiyonla kalıplanmış parçalar tedarik ediyor. Merkezi Dettingen/Erms'de bulunan otomotiv tedarikçisi de, bunları hafif yapı üretimde kullanıyor. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde ElringKlinger, Illmense merkezli şirketin en önemli müşterilerinden biri haline geldi. ElringKlinger Grubu'nun dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan on lokasyonu artık Langer bileşenleri ile tedarik ediliyor.

ElringKlinger, toplam 2.000'den fazla tedarikçi ile çalışıyor. Holding, tedarikçilerinin sistematik olarak değerlendirilmesini sağlamak için çeşitli kriterler tanımladı ve bunları amaca uygun bir puanlama modeliyle ağırlıklandırıldı. ElringKlinger AG Satın Alma Başkan Yardımcısı Bernd Weckenmann, "Kalite, teslim tarihlerine bağlılık, teknoloji ve hizmet açısından üstün özellikler, tedarikçilerimizden beklediğimiz en önemli gereksinimler arasında yer almaktadır. Elbette fiyat her zaman önemli bir rol oynuyor" diyor.

Birinci sınıf performans

Genel değerlendirmede birinci olanın performansı bir kez daha ikna ediciydi: Langer, %90'lık bir tedarikçi derecelendirmesi elde etmeyi başardı. Weckenmann, ödül töreninde "Tedarikçilerimizi, güvenilirliklerini ve kalitelerini bakımından mercek altına aldık. Böylece, Langer'in bir kez daha birinci sıraya hakkıyla yerleştiği sonucuna vardık” dedi. Ayrıca, davetlilere ElringKlinger'in tedarikçi ödülünü ilk defa iki yıl peş peşe aynı tedarikçiye layık gördüğünü de belirtti.

Bu durumu büyük bir memnuniyetle karşılayan Langer GmbH & Co. KG'nin Genel Müdürü Ralf Doll, çıkardıkları iş için çalışanlarına teşekkür etti: "Bu ödül, her bir çalışanın ve ekibin tümünün şirketimize olan bağlılığını ortaya koyuyor." Doll, ayrıca kendilerine duyduğu güven için de ElringKlinger'e teşekkürlerini ifade etti. Doll, sözlerini "Bu ödülü, arka arkaya üçüncü kez layık görülmek için bir teşvik olmak üzere alıyoruz" diye sürdürdü.