The Coolest German Thing Made in the USA", ElringKlinger'den geldi

ElringKlinger, Alman-Amerikan Ticaret Odaları tarafından hayata geçirilen "The Coolest German Thing Made in the USA" ödülünü kazandı.

Şirketin torpido traversi, alanında isim yapmış rakiplerinin arasından öne çıkmayı başardı. Ödül töreni, Alman Amerikan İş Ödülleri kapsamında 22 Ekim'de Chicago / Illinois'de yapıldı.

Bu ödül ile eşi benzeri olmayan "made in the USA" Alman ürünlerinin geliştirilmesi ve üretimi onurlandırıldı. ElringKlinger bu esnada tam dokuz rakibe karşı mücadele etti. Şirket halka açık yapılan bir çevrimiçi oylama ile birinci seçildi ve araç gövdeleri için yenilikçi bir hafif yapı parçası olan torpido traversiyle farkını ortaya koydu. Bu ürün, azami işlevsellikle asgari ağırlığı bir araya getiriyor. Gösterge paneli, direksiyon kolonu, ısıtma ve havalandırma modülleri, hava yastıkları, torpido gözü, orta konsol ve diğer bileşenleri kapsıyor ve bunları güvenli bir şekilde karoseriye bağlıyor. 

ElringKlinger AG Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Stefan Wolf, şöyle diyor: "Torpido traversimizin "The Coolest German Thing Made in the USA" olduğu gerçeği bizi gururlandırdı ve ürünümüzün ne kadar yenilikçi olduğunu ortaya koydu. Bu ürünle gerçek bir katma değer yarattık. İsim sahibi rakiplerimizin arasından kendimizi kanıtlayabilmemiz çok etkileyici ve bu teknolojimizle süreçlerimizin başarısını ispat ediyor."

ABD'de uzun yıllara dayanan angajman
ElringKlinger, 1994 yılında kurulan bir satış şirketiyle ABD'de faaliyete başladı. Şirket, 1997 yılında koruyucu parçalar için bir üretim tesisi kurdu. ElringKlinger, o zamandan bu yana sürekli olarak büyüdü. ABD, ElringKlinger'in başarı öyküsünün bir parçası. Şirket şu anda altı lokasyonda temsil ediliyor - Fort Wayne, Indiana, Fremont, California, Southfield ve Plymouth, Michigan, Buford, Georgia ve San Antonio, Teksas - torpido traversleri de burada üretiliyor.