Üretimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Reiner Drews'in sözleşmesi vaktinden önce uzatıldı

Yönetim Kurulu üyesi Reiner Drews'in sözleşmesi, Denetim Kurulu tarafından beş yıl süreyle Mart 2026'nın sonuna kadar uzatıldı. Reiner Drews, 1 Nisan 2018'den bu yana ElringKlinger AG'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve genel üretimden sorumlu.

Dettingen/Erms (Almanya), 15 Haziran 2020 +++  ElringKlinger AG'nin Denetim Kurulu, Mayıs 2020'de yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu Üyesi Reiner Drews'in sözleşmesini henüz vakti gelmemiş olmasına rağmen, beş yıl süreyle 31 Mart 2026'ya kadar uzattı. Drews'in önceki görev süresi 31 Mart 2021'e kadardı.

Denetim Kurulu Başkanı Klaus Eberhardt, kurulun kararını "Reiner Drews ile mükemmel ve başarılı işbirliğini sürdürecek olmaktan çok mutluyuz" şeklinde yorumladı. "Girişimcilik becerileri ve uzun yıllara dayanan üretim tecrübesi, ElringKlinger'e büyük fayda sağlıyor, çalışanlar, tedarikçiler ve müşteriler arasında holdinge duyulan güveni güçlendiriyor."

Reiner Drews, 1 Nisan 2018'den bu yana ElringKlinger AG'nin Yönetim Kurulu üyesi. Drews, şirketin üretimle ilgili faaliyetlerinden, Almanya'daki fabrikalarından ve kalite güvencesi alanından sorumlu. Kendisi bundan önce 12 yıl boyunca holding bünyesinde bölüm müdürü olarak yönetici pozisyonunda görev yapmıştı.