Yeni Elring Web Sitesi yayına alınıyor

Son gerçekleşen relansmanın ardından yeni Elring Web Sitesi başlangıç noktasındaki yerini aldı. İnternet sitemiz yeni ve modern tasarımın yanı sıra kullanıcılara bundan böyle birçok geliştirilmiş ve çeşitli yeni fonksiyonları sunmaktadır. Ek geliştirmeler halihazırda işlemde.

Yeni web sitesi Elring için dijitalleştirme ve iletişim stratejisinin merkezi bir unsurunu oluşturuyor ve ziyaretçilere, Elring'in ürün portföyü ve çeşitli servis hizmetleri hakkındaki her şeyi öğrenmek amacıyla yeni olanaklar sunuyor. "Korona Pandemisi ile birlikte müşterilerimizin bilgi ihtiyacında artış yaşandı ve bu ihtiyaç artarak dijital olarak karşılanmaktadır. Bu nedenle değiştirilen gereksinimleri yanıtlamamız gerekti. Yeni Web Sitemiz artık daha modern, daha bilgilendirici ve hedefe yönelik hem yeni hem de geliştirilmiş hizmet teklifi sunmaktadır", diyor Joel Maier, Director Product Management.

Yeni Elring İnternet Sitesi somut olarak daha bilgilendirici ürün sayfalarının yanı sıra tüm fuar ve etkinlik tarihleri ile birlikte genel bakışı daha net bir takvim sunmaktadır. Bir ürünü somut şekilde arayan herkes artık aradığını daha hızlı bulacak çünkü arama fonksiyonları önemli derecede daha iyi sonuçlar sunuyor. Yetkili satıcı araması da revize edildi ve artık farklı web sayfaları tarafından bilinen bir Google Haritası üzerinde gösterilen daha isabetli sonuçlar sağlıyor. Ayrıca kazanılan imtihanların gösterildiği ve sertifikaların indirildiği başarılı Elring Akademisi, kendine ait bir pano ile birlikte web sitesine entegre edilmiştir.

Yeni medya merkezi

Yeni Elring Web Sitesi "Mobile-First-Yaklaşımı"nı takip ediyor ve tabii ki akıllı telefonlar ve tabletler için optimize edilmiştir. Tamamen yeni olarak, tüm medyaların ve bilgilerin (TSI ve VSI) yanı sıra pratik bir filtre aramasını içeren kapsamlı bir medya merkezi karşımıza çıkıyor. Sürekli güncellenen çevrimiçi katalog bağlayıcıdır. Sadece Elring ürünleri ve hizmetleri değil aynı zamanda ElringKlinger şirketinde kariyer olanaklarıyla da ilgilenenler, yeni oluşturulan kariyer bölümünü çok beğenecek.

Diğer yenilemeler halihazırda planlama aşamasındadır ve önümüzdeki aylarda web sitesini zenginleştirecektir.

Yeni Elring Web Sitesi 6 Temmuz 2022 tarihinde yayına alınacaktır.